Organisatie

Een fraai architectonisch ontwerp voorzien van een inventieve constructie is een uitdaging die wij steeds weer met plezier aangaan. Vanuit de geldende veiligheidsnormen construeren wij panden, variĆ«end in constructiewijze en projectgrootte. Ons streven is dat, mede door onze bijdrage, de concrete uitvoering van een ‘leien dakje’ gaat.

Het werkgebied van ons bureau bevindt zich in de woning- en utiliteitsbouw. Wij ontwerpen constructies van een enkele stalen ligger tot gebouwencomplexen. Een bungalowaanbouw, kerkgebouw of honderden woningen in een nieuwbouwwijk, wij werken aan alle projecten met evenveel enthousiasme. Het materiaal waarmee de ontwerpen uiteindelijk worden uitgevoerd is al even gevarieerd als de opdrachten. Beton, hout, staal of een hybride constructie; wij hebben ervaring met een breed scala aan toepassingen.

Bij een kleinschalig bouwproject volstaat de architectonische tekening als basis voor het constructie-ontwerp. Dergelijke opdrachten betreffen dikwijls een aanbouw, verbouwing, of restauratie van een woning. Naarmate de projecten groter worden, ligt participatie van ons bureau in het bouwteam meer voor de hand. Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever zijn wij betrokken bij het gehele project, of diverse fasen daarvan. Dat kan zijn vanaf de eerste bouwtekening tot het moment dat de vlag in top gaat.